E faʻafefea ona faʻaoga saʻo faʻapotopotoga maʻamora mo masini suʻesuʻega LCD panel?

O le fa'apotopotoga ma'a ma'a sa'o o se meafaigaluega taua mo le asiasia o panels LCD ina ia mafai ona iloa faaletonu e pei o ta'e, maosiosia, po'o lanu faʻalavelave.O lenei meafaigaluega e maua ai fua saʻo ma faʻamautinoa le tumau i le asiasiga, ma avea o se masini manaʻomia e faʻamautinoa ai le lelei o oloa ma le faʻamalieina o tagata faʻatau.

O nisi nei o laasaga i le faʻaogaina o se faʻapotopotoga maʻa maʻaʻa mo le asiasia o panele LCD:

1. Saunia le LCD panel mo le asiasiga e ala i le faamamaina ma le faaeteete i se ie microfiber e aveese ai soo se pefu po o tamatamailima.

2. Tuu le laulau i luga o le faʻapotopotoga maʻa maʻaʻa saʻo, faʻamautinoa o loʻo faʻaogaina ma pito o le maaʻa.

3. Fa'aaoga se fa'afuainumera numera e fua ai le mafiafia o le laulau i vaega eseese.Siaki pe tutusa le mafiafia, o se faailoga lea o le lelei.O 'ese'ese mai le tau fa'amoemoeina e ono fa'ailoa mai ai fa'aletonu po'o isi fa'aletonu.

4. Fa'aaogā se fa'ailoga vili e siaki ai po'o iai ni fa'aletonu i le fa'amafolafola o luga.Fa'asolo le fa'ailoga i luga o le pito i luga o le laulau, fa'ailoa so'o se 'ese'ese mai le tulaga mafolafola lelei.O se laulau LCD maualuga e tatau ona i ai le mafolafola o le 0.1mm pe itiiti.

5. Fa'aaogā se pusa moli e siaki ai po'o so'o se fa'aletonu e pei o maosiosia, ta'e, po'o fa'alavelave lanu.Tuu le laulau i luga o le pusa moli, ma su'esu'e ma le toto'a i lalo o le malamalama malosi i tua.So'o se fa'aletonu o le a fa'aalia lelei i luga o le fa'amalamalamaga.

6. Fa'amaumau so'o se fa'aletonu na maua i le taimi o le asiasiga, ma fa'ailoa le mafua'aga o le fa'afitauli pe a mafai.O nisi fa'aletonu e ono mafua mai i se fa'aletonu i le gaosiga o le gaosiga, a'o isi e mafua mai i le fa'aogaina sese i le taimi o felauaiga po'o le fa'apipi'iina.

7. Toe fai le suʻesuʻega i luga ole LCD panel e gaosia, aoina faʻamaumauga ma faʻatusatusa iʻuga ina ia mautinoa le tumau ma le lelei.

I le faaiuga, o le faʻaogaina o le faʻapotopotoga maʻa maʻaʻa saʻo e taua tele i le faʻamautinoaina o LCD panels e ausia tulaga maualuga maualuga.Faatasi ai ma le sauniuni lelei ma le gauai atu i auiliiliga, o le a lelei ma aoga le faagasologa o asiasiga i le sailia o soʻo se faaletonu e mafai ona faʻafefeteina le lelei o oloa.E ala i le fa'ailoaina ma fa'asa'o so'o se fa'afitauli i le amataga, e mafai e le au gaosi oloa ona sefe le taimi ma tupe a'o fa'amalieina mana'oga o latou tagata fa'atau.

14


Taimi meli: Nov-02-2023