E fa'afefea ona fa'aogaina le fa'apotopotoga ma'amora mo mea fa'asolo ata?

O le faʻapotopotoga o Granite o se mea lelei mo le fausiaina o mea faʻapipiʻi ata ona o ona uiga faʻapitoa o le malosi, tumau, ma le mautu.O mea uiga ese o le maamora e avea o se filifiliga lauiloa mo le fausiaina o meafaigaluega falesuesue maualuga, meafaigaluega faasaienisi, ma masini gaosi ata.

O le fa'aogaina o ata ose fa'atekonolosi fa'ailoga fa'akomepiuta lavelave lea e aofia ai le fa'aogaina o ata fa'atekinolosi e maua mai ai fa'amatalaga taua.O le meafaigaluega e faʻaaogaina mo le faʻaogaina o ata e manaʻomia ona matua saʻo, mautu, ma malosi e faʻamautinoa ai le saʻo ma le tutusa o taunuuga.

O le Granite o se mea mafiafia ma sili ona faigata lea e avea ai ma filifiliga lelei mo mea e gaosia ai ata.O loʻo i ai mea faʻainisinia sili ona lelei, e pei o le maualuga o le faʻamalosi, maualuga le mautu, le maualalo o le faʻalauteleina o le vevela, ma le lelei tele o le teteʻe i le ofuina ma le pala.

O se tasi o faʻaoga masani o le faʻapotopotoga maʻamea i mea faʻapipiʻi ata o loʻo i le fausiaina o nofoa faʻapipiʻi.O nofoa fa'ata'ita'i e fa'aoga e fa'amauina ai vaega fa'apitoa, e pei o tioata, prisms, ma fa'ata, i se fa'aoga sa'o e taula'i ma fa'aogaina le malamalama.O le faʻaogaina o le maamora i totonu o lenei talosaga e faʻamautinoa ai le maualuga o le nofoa faʻapipiʻi, ma soʻo se gaioiga poʻo le vibration e faʻaitiitia, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o ata.

O le isi fa'aogaina o le ma'amora i le fa'aogaina o ata o lo'o i le fausiaina o masini fua fa'atasi (CMMs).CMMs e faʻaaogaina e fua ai le tino o mea faitino e maualuga le saʻo.O le faʻaogaina o le maamora maualuga-malosi i le pito i lalo o le CMM e maua ai le lelei tele o le vibration-damping performance, faʻamautinoa le saʻo fua.

E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina foi le maamora i le fausiaina o papatusi i luga, lea e faʻaaogaina e tuʻuina atu ai se faʻamatalaga mo ituaiga eseese o fua.E sili atu ona lelei le mafolafola, malō, ma le mautu o laupapa i luga o le Granite.

I se aotelega, o le faʻaogaina o le faʻapotopotoga maʻamea i le faʻaogaina o ata e faʻaleleia ai le saʻo, saʻo, ma le mautu o le masini.O le ma'amora fa'amautinoaina o meafaigaluega e matua'i umi, malosi, ma mafai ona tu'uina atu fa'ai'uga sa'o ma tumau.Pe o nofoa fa'apitoa, CMMs, po'o papatusi i luga, o lo'o fa'aauau pea ona avea le ma'amora ma filifiliga sili mo mea e fa'aogaina ata.

27


Taimi meli: Nov-23-2023