Fa'afefea ona fa'apipi'i, fa'ata'ita'i ma fa'avasega sa'o fa'apotopotoga ma'amora mo oloa masini su'esu'e LCD panel

O le fa'apotopotoga ma'a'a sa'o o se vaega taua o se masini su'esu'e LCD panel ma e nafa ma le tu'uina atu o se tulaga mautu ma sa'o mo fua.O le fa'apotopotoga tatau, su'ega, ma le fa'avasegaina o lenei vaega e taua tele e fa'amautinoa ai le sa'o atoatoa o le masini su'esu'e atoa.I totonu o lenei taʻiala, o le a matou tuʻuina atu taʻiala taʻitasi i le auala e faʻapipiʻi ai, faʻataʻitaʻi, ma faʻavasegaina se faʻapotopotoga maʻa maʻa saʻo mo masini suʻesuʻe LCD panel.

Laasaga 1: Faʻapipiʻiina o le Faʻatonuga Granite Assembly

O le fa'apotopotoga ma'amora sa'o e aofia ai vaega autu e tolu: o le fa'avae maamora, o le koluma ma'amora, ma le ipu ma'amora pito i luga.Mulimuli i laasaga o loʻo i lalo e faʻapipiʻi ai vaega:

1. Fa'amama lelei le pito i luga o vaega maamora e aveese ai so'o se palapala, pefu, po'o otaota.
2. Tu'u le fa'avae maamora i luga o se mea mafolafola ma laugatasi.
3. Fa'aofi le koluma maamora i totonu o le pu ogatotonu o le fa'avae.
4. Tuu le ipu maamora pito i luga i luga o le koluma ma faaoga lelei.

Laasaga 2: Faʻataʻitaʻiga o le Faʻatonuga Faʻatonu Faʻatonu

Aʻo leʻi faʻataʻitaʻiina le faʻapotopotoga maʻa maʻaʻa saʻo, ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi lelei ma faʻavasegaina.Mulimuli i laasaga o loʻo i lalo e suʻe ai le faʻapotopotoga:

1. Fa'aaoga se tulaga sa'o e siaki ai le maualuga o le maamora pito i luga ipu.
2. Fa'aaoga se fa'ailo vili e fua ai so'o se fa'asesega o le ma'amora pito i luga i lalo o se uta fa'apitoa.E tatau ona i totonu o le fa'apalepale fa'atonu.

Laasaga 3: Fa'avasegaina o le Fa'apotopotoga Ma'a'o Sa'o

O le fa'avasegaina o le fa'apotopotoga ma'a'a sa'o e aofia ai le siakiina ma le fetuuna'i o le sa'o o le fa'apotopotoga.Mulimuli i laasaga o loʻo i lalo e faʻavasega ai le faʻapotopotoga:

1. Fa'aaoga se sikuea e siaki ai le sikuea o le maamora pito i luga i le koluma maamora.O le fa'ataga e tatau ona i totonu o le fa'apalepale fa'atonu.
2. Fa'aaoga se poloka fua sa'o e siaki ai le sa'o o le fa'apotopotoga ma'a.Tuu le poloka fua i luga o le ipu maamora pito i luga, ma fua le mamao mai le poloka fua i le koluma maamora e faaaoga ai se faailoilo vili.O le fa'ataga e tatau ona i totonu o le fa'apalepale fa'atonu.
3. Afai o le faapalepale e le oi totonu o le tulaga manaomia, fetuutuunai le faapotopotoga e ala i shimming le koluma maamora, po o le fetuutuunai sikulima leveling i luga o le faavae seia oo ina ausia le faapalepale.

E ala i le mulimuli i laasaga o loʻo i luga, e mafai ona e faʻapipiʻi, faʻataʻitaʻi ma faʻavasega le faʻapotopotoga maʻamea saʻo mo lau masini suʻesuʻega LCD.Manatua, o le saʻo o le masini suʻesuʻe e faʻalagolago i le saʻo o ona vaega, o lea ia faʻaalu le taimi e faʻamautinoa ai o loʻo faʻapipiʻi lelei le faʻapotopotoga maʻa maʻa.Faʻatasi ai ma se masini faʻapipiʻi lelei, e mafai ona e faʻamautinoa le faʻatuatuaina ma le saʻo o fuataga o LCD panels, e taʻitaʻia ai oloa maualuga ma tagata faʻatau fiafia.

37


Taimi meli: Nov-06-2023