Fa'afefea ona fa'apipi'i, fa'ata'ita'i ma fa'avasega ma'a'amea su'esu'ega ipu mo oloa gaosi masini

O se ipu su'esu'e ma'amora o se vaega taua o meafaigaluega e fa'aaogaina e tagata tomai faapitoa i le fa'agaioiga sa'o sa'o e fa'amautinoa ai le sa'o o fua ma le fa'atinoina o le sa'o.O le fa'apotopotoina, fa'ata'ita'iina, ma le fa'avasegaina o se ipu ma'amora su'esu'ega e mana'omia ai le va'ai toto'a i fa'amatalaga ma se la'asaga ta'itasi.I totonu o lenei tusiga, o le a tatou talanoaina laasaga taua e aofia ai i le faʻapipiʻiina, faʻataʻitaʻiga, ma le faʻavasegaina o se ipu siaki maamora.

Laasaga 1: Faʻapipiʻi le Pepa Suʻesuʻega Granite

O le laasaga muamua i le faʻapipiʻiina o se maamora suʻesuʻega ipu o le asiasia lea o luga mo soʻo se mea leaga poʻo ni taʻe.Afai ei ai se mea leaga, e fautuaina e toe faafoi le ipu mo se sui.Sosoo ai, fa'amama le pito i luga ole ipu e fa'aaoga ai se ie vavae e aveese ai so'o se palapala ma otaota.

O le taimi lava e mama ai le pito i luga, fa'amau le ipu i luga o se mea mafolafola e fa'aaoga ai le pipii po'o le fa'amau, ma fa'apipi'i vae fa'ata'atia i le pito i lalo ole ipu.Ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi saʻo vae faʻalava, aua e taua tele lenei mea e faʻamautinoa ai le saʻo o fua.

Laasaga 2: Su'esu'e le Pepa Su'esu'ega Granite

O le isi laasaga o le suʻeina lea o le maamora asiasiga ipu mo le saʻo.E aofia ai le fa'aogaina o se poloka fua sa'o e siaki ai le mafolafola o luga ma fa'amautinoa o lo'o tutusa le pito i lalo ma le pito i lalo o le ipu.

Tu'u le poloka fua i luga o le ipu ma fa'aoga se fua fa'agogo e siaki ai so'o se va i le va o le poloka ma le pito i luga.Afai ei ai ni va, fetuutuunai vae fa'ata'atia se'ia o'o atoa le poloka o fua i luga o le pito i luga e aunoa ma se va.

Laasaga 3: Fa'avasegaina le Pepa Su'esu'ega Granite

O le taimi lava e fa'ata'ita'iina ai le sa'o a'ia'i o le ipu ma'amora su'esu'e, o le isi laasaga o le fa'avasega lea o le ipu.E taua le fa'avasegaina e fa'amautinoa ai o lo'o sa'o le fua o le ipu, ma fa'asa'o so'o se fa'asesega.

Ina ia fa'avasega le ipu, fa'aaoga se fa'ailo fa'ailo e fua ai so'o se 'ese'ese mai le pito mafolafola o le ipu.Fa'atasi ai ma le fa'ailoga vili ua fa'atulaga i se mamao tumau mai le pito i luga o le ipu, fa'ase'e malie le ipu e fua ai so'o se fa'aletonu.Faʻamaumau fua ma faʻaoga shims poʻo isi metotia e faʻasaʻo ai soʻo se mea sese.

Fa'ai'uga

O le faʻapipiʻiina, faʻataʻitaʻiina, ma le faʻavasegaina o se ipu suʻesuʻe maʻamora e taua tele mo faʻapolofesa i le faʻagasologa saʻo saʻo e faʻamautinoa ai le saʻo o fua ma le saʻo saʻo.I le avea ai o se laasaga mulimuli, e fautuaina e siaki i lea taimi ma lea taimi le pito i luga o le ipu mo le faʻaleagaina ma toe faʻaleleia i soʻo se taimi e tatau ai ina ia mautinoa o loʻo i ai i se tulaga sili ona lelei mo le faʻaaogaina.I le mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatala atu i lenei tusiga, e mafai e tagata tomai faʻapitoa ona faʻamautinoa o latou maaʻa suʻesuʻega ipu e fetaui ma tulaga maualuga e manaʻomia i le gaosiga saʻo.

28


Taimi meli: Nov-28-2023