O le a le a'afiaga o le maamora togafitiga i luga o meafaigaluega fua sa'o?

O le Granite o se mea e masani ona faʻaaogaina i meafaigaluega e fua ai saʻo ona o lona mautu lelei, tumau, faʻaofuofu teteʻe ma faʻamaʻi.Ae ui i lea, o le aafiaga o le maamora luga togafitiga i meafaigaluega fua saʻo o se iloiloga autu ina ia mautinoa fua saʻo ma faatuatuaina.

O le togafitiga o le maamora i luga e aofia ai faiga e pei o le oloina, polesi ma le faʻapipiʻiina e faʻaleleia ai ona meatotino.E ui o nei togafitiga e mafai ona faʻaleleia atili ai le matagofie ma le lamolemole o luga o maamora, e mafai foi ona i ai se aafiaga taua i le faʻatinoina o meafaigaluega fua saʻo.

O se tasi o manatu autu o le aafiaga o togafitiga i luga o le mafolafola ma parallelism o luga o le maamora.O meafaigaluega e fua ai sa'o e fa'alagolago i le ma'a'a ma le tutusa o luga o ma'amora e fa'amautinoa ai le sa'o ma toe fai fua.So'o se 'ese'ese i nei fa'ailoga taua ona o togafitiga i luga e mafai ona o'o atu ai i mea sese o fua ma fa'afefeteina le fa'amaoni o masini.

E le gata i lea, o togafitiga i luga e mafai ona faʻapipiʻi ai faʻamaʻi ma faʻalavelave i totonu o le maamora, e aʻafia ai lona tulaga mautu i le taimi.O le mea lea e mafua ai suiga i foliga ma geometry o luga o le maamora, ma iu ai ina afaina ai le saʻo o meafaigaluega fua.

E le gata i lea, o nisi mea fa'apipi'i po'o fa'ai'uga e fa'aoga i ma'a e mafai ona fa'atupu suiga i le ma'aa'a o luga e ono fa'alavelaveina ai le fa'agaioiga lelei o mea fai fua sa'o, ae maise lava i latou e fa'alagolago i feso'ota'iga lamolemole ma tutusa ma le ma'amea.

Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o togafitiga i luga o meafaigaluega fua saʻo, o le faʻagasologa o togafitiga faʻaogaina i luga o le maamora e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete.E aofia ai le fa'amautinoaina o metotia fa'agaioiga ma mea e fa'aaogaina e fetaui lelei mo fa'atatauga sa'o.

Ole su'esu'ega faifaipea ma le tausiga ole ma'amea ua uma ona togafitia e taua tele ina ia mata'ituina so'o se suiga ile mafolafola, tutusa male mautu e ono a'afia ai le fa'atinoga o masini fua.

I se aotelega, o le aʻafiaga o togafitiga o luga o le maamora i luga o masini fua saʻo o se mea taua i le faatumauina o le saʻo ma le faʻamaoni o le fua faʻatatau.E ala i le malamalama ma le faʻatonutonuina o aʻafiaga o togafitiga i luga o le eleele, e mafai e tagata gaosi oloa ma tagata faʻaogaina meafaigaluega fua faʻatatau saʻo ona mautinoa e le faʻafefeina le faʻatinoga ma le ola tautua o latou masini.

maamora sa'o05


Taimi meli: Me-22-2024