O le a le faavae masini maamora mo masini siaki vaega LCD?

O se masini ma'amora mo se masini su'esu'e LCD panel o se vaega taua e faia se sao taua i le fa'amautinoaina o le sa'o ma le sa'o o le masini.O le fa'avae e fausia mai le maamora maamora maualuga, lea e lauiloa mo lona mautu ma le tumau.

O le masini ma'amora faavae mo se masini su'esu'e LCD panel ua faia ma le toto'a e ausia ai se tulaga mafolafola atoatoa ma tulaga maualuga.E maua lenei mea e ala i se faʻagasologa o le saʻo lelei o le oloina ma le polesi, lea e faʻamautinoa ai o le faʻavae o loʻo atoatoa lelei ma saoloto mai soʻo se mea le atoatoa.

O le mafolafola ma le mautu o le faavae masini maamora e taua tele aua latou te fesoasoani e faatumauina le saʻo ma le saʻo o le masini suʻesuʻega LCD panel.O le faʻavae e tuʻuina atu ai se faʻavae mautu ma mautu mo le masini, faʻamautinoaina o loʻo faʻatumauina lona tulaga ma le faʻasologa i le taimi o le asiasiga.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaaogaina o se masini maʻamora mo se masini suʻesuʻeina o le LCD o le maua lea o mea e sili ona lelei le vibration damping.O lona uiga o so'o se vibrations e mafai ona fa'atupuina i le taimi o le su'esu'ega e fa'afefe ma fa'asusu e le fa'avae, nai lo le tu'uina atu i le masini lava ia.

O le fa'aogaina o se masini ma'amora mo se masini su'esu'e LCD panel e sili ona taua i talosaga e mana'omia ai le sa'o maualuga.E mafai ona aofia ai fa'aoga i totonu ole alamanuia semiconductor, lea e o'o lava ile la'ititi la'ititi ole fa'aletonu ile LCD panel e mafai ona iai ni a'afiaga taua.

I le faaopoopo atu i ona aoga aoga, o le faʻaaogaina o se masini maamora mo se masini suʻesuʻe LCD panel e faʻaopoopoina foʻi i lona apili matagofie.O le Granite o se mea matagofie e faʻaopoopoina se paʻi o le lalelei ma le faʻapitoa i soʻo se masini.

I se aotelega, o le masini maamora faavae mo se masini su'esu'ega LCD panel o se vaega taua e maua ai se faavae mautu ma tulaga mo le masini.O lona faʻaogaina e fesoasoani e faʻamautinoa ai le saʻo ma le saʻo o le faʻagasologa o asiasiga, aʻo tuʻuina atu foi mea sili ona lelei o le vibration damping.I le aotelega, o le masini maamora o se vaega taua tele e saofagā tele i le faʻatinoga ma le faʻaogaina matagofie o se masini suʻesuʻe LCD panel.

01


Taimi meli: Nov-01-2023