I le tulaga o le uta maualuga po o le tele-saosaoa faagaioiga, o le a le PCB viliina ma vili masini maamea vaega foliga mai vevela vevela po o le vaivai vevela?

PCB viliina ma milling masini e lautele faaaogaina i le alamanuia faaeletonika.O se tasi o mea e masani ona faʻaaogaina mo vaega ole masini ole maamora.O le Granite o se mea malō ma umi e mafai ona tatalia uta maualuga ma fa'agaoioi i le saoasaoa maualuga.

Ae ui i lea, o nisi o atugaluga ua laga e uiga i le ono mafai ona faʻavevesi vevela poʻo le vaivai vevela e tupu i vaega maamora o le PCB viliina ma vili masini i le taimi o le uta maualuga poʻo le faʻagaioiga televave.

O le mamafa o le vevela e tupu pe a iai se eseesega i le vevela i le va o vaega eseese o mea.E mafai ona fa'atupuina le fa'alauteleina o meafaitino pe fa'akonekarate, e o'o atu ai i le fa'aletonu po'o le ta'e.O le vaivai vevela e tupu pe a o'o i le ta'amilosaga faifaipea o le fa'avevela ma le mālūlū o mea, ma fa'avaivaia ai ma i'u ai ina le manuia.

E ui lava i nei atugaluga, e foliga mai o vaega maamora o se PCB viliina ma vili masini o le a oo i le vevela vevela po o le vaivai vevela i le taimi o galuega masani.O le Granite o se mea faʻanatura na faʻaaogaina mo le tele o seneturi i le fausiaina ma le inisinia, ma ua faʻamaonia e avea ma mea faʻalagolago ma tumau.

E le gata i lea, o le mamanu o le masini e amanaʻia ai le gafatia o le vevela vevela poʻo le vaivai o le vevela.Mo se faʻataʻitaʻiga, o vaega e masani ona ufiufi i se puipui puipui e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o suiga o le vevela.O lo'o iai fo'i i totonu o le masini faiga fa'amafanafana e fa'atonutonu ai le vevela ma puipuia ai le so'ona vevela.

I le faaiuga, o le faaaogaina o maamora mo vaega o le PCB viliina ma vili masini o se filifiliga faamaonia ma faatuatuaina.A'o fa'atulai mai atugaluga e uiga i le fa'atupuina o le vevela po'o le vaivai o le vevela, o le mamanu o le masini e fa'atatau i mea nei ma fa'apea e le tupu.Le faʻaogaina o maamora i PCB vili ma vili masini o se filifiliga saogalemu ma lelei mo le alamanuia faaeletonika.

maamora sa'o39


Taimi meli: Mati-18-2024