I si'osi'omaga ogaoga (e pei o le vevela maualuga, maualalo le vevela, susu maualuga), o le faatinoga o le elemene maamora i le PCB viliina ma vili masini mautu?

O le faʻaogaina o le maamora i le PCB viliina ma vili masini ua faʻateleina ona taʻutaʻua ona o lona mautu maualuga, maualuga le ofuina o le teteʻe, ma le mafai ona faʻafefe vibration.Ae ui i lea, o le tele o tagata gaosi PCB ua laga atu popolega e uiga i le faatinoga o elemene maamora i siosiomaga ogaoga e pei o le maualuga o le vevela, maualalo le vevela, ma le maualuga o le susu.

O le mea e faafetai ai, o le faatinoga o elemene maamora i viliina PCB ma masini milling e matua mautu e oo lava i siosiomaga ogaoga.Muamua ma le sili, o le maamora e matua tetee atu i suiga o le vevela ma fesuiaiga.E mafua ona o le maamora o se ituaiga o maʻa faʻanatura e fausia e ala i le malulu ma faʻamalosia o le magma liusuavai.O le mea la lea, e mafai ona oʻo i siʻosiʻomaga maualuga-vevela e aunoa ma le faʻaitiitia o lona malosi poʻo foliga.

E le gata i lea, o le maamora e le faigofie ona fa'alauteleina pe fa'akonekarate ma suiga i le vevela po'o le susu.O lenei le lava o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia e faʻamautinoa ai o elemene maʻamora i le viliina o le PCB ma le viliina o masini e tumau pea i le taimi o le faʻagaioiga, ma o le masini e maua ai saʻo, maualuga maualuga taunuuga.

E le gata i lea, o le maamora e sili ona tetee i le pala, lea o se avanoa faaopoopo pe a oo mai i le faatumauina o le faatinoga o le viliina o le PCB ma le viliina masini i siosiomaga maualuga maualuga.O le tetee o le maamora e maua mai i lona silica anotusi, lea e mafai ai ona tetee le maa i acids ma alkalis, ma mautinoa ai e le faigofie ona pala.

O le isi tulaga lelei o le faʻaaogaina o le maamora i le viliina o le PCB ma le viliina o masini o lona mafai lea ona faʻafefe vibrations.E fesoasoani lea e fa'amautinoa ai o lo'o mautu le masini i le taimi o le fa'agaioiga ma o le vili po'o le tipi vili e le o'o i totonu o le laupapa.

Aotelega, o le faaaogaina o elemene maamora i PCB viliina ma vili masini e matua fautuaina.Faatasi ai ma lona mautu maualuga, maualuga le ofuina o le tete'e, ma le mafai ona fa'afefe vibrations, ma'amora o le mea atoatoa lelei mo le fa'amautinoaina o le sa'o ma le sa'o mana'omia i le faagasologa o le gaosiga o laupapa fa'asalalau lolomi.

I le faaiuga, e le tatau ona popole tagata gaosi PCB e uiga i le faatinoga o elemene maamora i siosiomaga ogaoga.O le malosi ole Granite e tetee atu ai i suiga ole vevela, susū, ma le pala e matua mautu ma faatuatuaina.O le iʻuga, o le faʻaaogaina o le maamora i le viliina ma le viliina o masini PCB e matua fautuaina lava, ma e mafai e tagata gaosi oloa ona malolo faigofie i le iloaina o le faʻatinoina o latou masini o le a tumau ma faʻatuatuaina.

maamora sa'o42


Taimi meli: Mati-18-2024