E fa'afefea ona a'afia le mamafa o le ma'amora le fa'atinoga o le mea faigaluega fua?

O le Granite o se mea e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o mea faigaluega fua ona o lona tumau ma le mautu.Ae ui i lea, o le mamafa o le maamora e mafai ona matua aʻafia ai le faʻatinoga o nei mea faigaluega.

O le mamafa o le maamora e taua tele i le mautu ma le sa'o o mea faigaluega fua.Pe a faia meafaigāluega fua i fa'avae ma'amora, o le mamafa o le ma'amora e maua ai se fa'avae mautu, e puipuia ai so'o se gaioiga po'o le vibration e ono a'afia ai le sa'o o le fua.O le mamafa o le maamora, o le sili atu ona mautu le meafaigaluega, e maua ai i'uga sa'o ma fa'atuatuaina.

E le gata i lea, o le mamafa o le maamora e mafai foi ona aʻafia ai le faʻatinoga atoa o le fuaina o mea faigaluega e tusa ai ma lona tetee atu i mea mai fafo e pei o suiga o le vevela ma tulaga o le siosiomaga.O le maamora mamafa e sili atu le mautu vevela, o lona uiga e le mafai ona faʻalauteleina pe faʻakonekarate ona o suiga o le vevela, faʻamautinoaina le fuaina e tusa lava po o le a le siosiomaga o loʻo siomia ai.

E le gata i lea, o le mamafa o le maamora e aafia ai le umi atoa ma le umi o lau mea faigaluega fua.O le maamora mamafa e sili atu ona ofuina le tete'e, fa'amautinoa o le meafaifa'aili e fa'atumauina lona sa'o ma le fa'atinoga i le taimi.

E taua le maitauina e ui o le mamafa o le maamora e taua tele i le faatinoga o le mea faigaluega fua, e taua foi le mafaufau i le paleni i le va o le mamafa ma le aoga.O le mamafa tele o le maamora e mafai ona faigata ai le felauaiga pe tago i le meafaigaluega, lea e mafai ona faʻatapulaaina lona faʻaogaina i nisi o talosaga.

I se aotelega, o le mamafa o le maamora ei ai se aafiaga taua i le faatinoga o mea faigaluega fua.O lona mautu, sa'o ma le tumau e avea ai ma mea lelei mo le fa'amautinoaina o fua sa'o ma fa'atuatuaina.Ae ui i lea, e tatau ona maua se paleni i le va o le mamafa ma le faʻatinoga e faʻamautinoa ai o le meafaigaluega e lelei ma faigofie e faʻaoga i le tele o siosiomaga.

maamora sa'o34


Taimi meli: Me-13-2024